Τηλ.::
Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited
Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited

Είμαστε το καθοδηγώντας φως σας.

Προγράμματα κουζινών και πλυντηρίων, σχέδιο, κατασκευή, μεταφορά, εγκατάσταση. Μιας στάσης υπηρεσία.

Αρχική Σελίδα

Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ
1 2 3

Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited

Περίπου V.Kitchen

Με 15 έτη εμπειρίας βιομηχανίας, V.kitchen παρέχει τον πλήρη εμπορικό προγραμματισμό εξοπλισμού κουζινών και πλυντηρίων, την κατασκευή, τις υπηρεσίες μεταφορών και εγκαταστάσεων.

Μέσω των πλεονεκτημάτων των ομο-κατασκευασμένων εργοστασίων και των προϊόντων μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, μπορούμε να λύσουμε τις υψηλές δαπάνες εξοπλισμού των νέων κουζινών και των δωματίων πλυντηρίων σε μια χαμηλότερη τιμή και μια άριστη ποιότητα.

Διανέμουμε επίσης πολλά διεθνή και κινεζικά εμπορικά σήματα του εξοπλισμού συγχρόνως, που παρέχει τις λύσεις εξοπλισμού για τους πελάτες που επιδιώκουν τα υψηλότερα πρότυπα.

Μπορούμε να παρέχουμε στους μηχανικούς την επιτόπια μέτρηση, το επιτόπιο σχέδιο και τις επιτόπιες υπηρεσίες εγκαταστάσεων.

Έναντι του διεθνούς εξοπλισμού εμπορικών σημάτων, τα προϊόντα που κατασκευάζονται στην Κίνα απαιτούν τα ισχυρά τοπικά πλεονεκτήματα, και τα εξαρτήματα αφότου η πώληση είναι ευνοϊκότερη.

Το V.Kitchen είναι δεσμευμένο στην παροχή των πελατών τα υψηλά πρότυπα της υπηρεσίας μέσω της επαγγελματικής εμπειρίας βιομηχανίας.

Ιδρυτής ο κ. Ken
Έχει πολλά έτη εξυπηρετώντας πελατών εμπειρίας βιομηχανίας στις βιομηχανίες υψηλών προτύπων

Παραδείγματος χάριν, LE Méridien, marriott-Μαλδίβες, κατοικίες βιλών διακοπών ξενοδοχείο &, σαουδικό εστιατόριο στρατού, κ.λπ.

 

Η ομάδα μας

Co. εξοπλισμού τομέα εστιάσεως Guangzhou V.Kitchen, ΕΠΕ

- Εμπορικός σχεδιασμός προγράμματος κουζινών & πλυντηρίων, κατασκευή εξοπλισμού, εγκατάσταση περιοχών

Εμπορικός εξοπλισμός κουζινών Gaintoo Guangzhou manufactur

- Εμπορική παραγωγή εξοπλισμού κουζινών

Εμπορικός εξοπλισμός πλυντηρίων Lijie Guangzhou manufactur

- Εμπορική παραγωγή εξοπλισμού πλυντηρίων

Εμπορικές συναλλαγές KAK που περιορίζονται

- Επιχειρησιακή υποδοχή, προϊόν που ελέγχει, εξαγωγές αποστολών

 

Διεθνές εμπορικό σήμα

Angelo Po, Blendtec, BRAVILOR BONAMAT, CAMBRO, Cecilware, έννοια, Cooper-ATKINS, CREATIVECHEF, Cunill, Curtis, DUALIT, Dustie, DVA, Edlund, eka, Everpure, Excalibur, FAEMA, γενικός, παραλία του Χάμιλτον, Hatco, Χόμπαρτ, Imperia, σύντροφος πάγου, Kenwood, KitchenAid, Mazzer, Menumaster, OHAUS, OMAS, Omega, ΒΑΣΊΛΙΣΣΑ, ρομπότ -ρομπότ-coupe, ΣΧΆΡΑ ΚΥΛΊΝΔΡΩΝ, Rotisol, ROWLETT, Rubbermaid, SANTOS, SIRMAN, Sunkist, T&S, Taurus TAIJI, u-αστέρι.

 

Εμπορικό σήμα της Κίνας

AXWOOD, καλύτερο, Brandon, Corolla, ChieTak, CNIX, Changhe, Escoffier, φλόγα-σύντροφος, JTC, ακριβώς α, Kingbetter, LIDE, KEDE, TALOS Youtian, Zica, ZM.

 

Πεποίθηση V.Kitchen για να παρέχει τον καλύτερο εξοπλισμό για την κουζίνα σας και το πλυντήριο μέσω των επαγγελματικών υπηρεσιών μας

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : V.Kitchen

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~100

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0

υπηρεσία της εταιρίας

Foodservice σχέδιο

προσφέρουμε τα τυποποιημένα ή κατάλληλα εμπορικά σχέδια κουζινών για το εστιατόριο, το φραγμό ή το εσωτερικό café σας. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό το διάστημά σας, η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο εμπορικό σχέδιο ορόφων κουζινών.
Ένα καλά-σκέψη-έξω εμπορικό σχεδιάγραμμα κουζινών όχι μόνο επιτρέπει στην ομάδα πίσω--σπιτιών σας για να παραγάγει τα υψηλής ποιότητας γεύματα, αλλά βελτιώνει επίσης την ταχύτητα και την αποδοτικότητα της ολόκληρης ομάδας σας – κάτι που μεταφράζει σε μια καλύτερη εμπειρία για όλους τους φιλοξενουμένους σας.

Πείρα προμήθειας

Μέσω των πλεονεκτημάτων των ομο-κατασκευασμένων εργοστασίων και των προϊόντων μας που κατασκευάζονται στην Κίνα, μπορούμε να λύσουμε τις υψηλές δαπάνες εξοπλισμού των νέων κουζινών και των δωματίων πλυντηρίων σε μια χαμηλότερη τιμή και μια άριστη ποιότητα.
Διανέμουμε επίσης πολλά διεθνή και κινεζικά εμπορικά σήματα του εξοπλισμού συγχρόνως, που παρέχει τις λύσεις εξοπλισμού για τους πελάτες που επιδιώκουν τα υψηλότερα πρότυπα.
Με το ευρύ προϊόν μας που προσφέρει, είμαστε σε θέση να συναντήσουμε τον προϋπολογισμό οποιουδήποτε προγράμματος κανένα θέμα το μέγεθος.

Διαχείριση του προγράμματος & εγκατάσταση

Έχετε εξετάσει τα συστατικά και τα σχεδιαγράμματα του εμπορικού σχεδίου κουζινών.
Με πάνω από 15 εμπειρία του έτους στο σχέδιο και την εγκατάσταση των εμπορικών κουζινών πέρα από την Αφρική από τη Σρι Λάνκα, Μαυρίκιος στην Αίγυπτο.
Οπουδήποτε και να σε όλο τον κόσμο βρίσκεστε, V.Kitchen μπορεί επικερδώς να παρέχει και να διαχειριστεί την ολόκληρη παράδοση και η διαδικασία εγκαταστάσεων για project.we σας θα λάβει, θα αποθηκεύσει, και θα αποθηκεύσει όλο τον εξοπλισμό έως ότου η περιοχή είναι έτοιμη για την παράδοση.

Συντήρηση & επισκευές

Οι υπηρεσίες επισκευής μπορούν όχι μόνο να σας βοηθήσουν να επεκτείνετε το ξαναγέμισμα του εξοπλισμού σας, αλλά και να καθησυχάσετε σας και τους υπαλλήλους σας. Θα παράσχουμε σε σας και τους υπαλλήλους σας την κατάρτιση εξοπλισμού και τα εγχειρίδια εξοπλισμού για να εξασφαλίσουμε ότι η κουζίνα σας λειτουργεί ακίνδυνα και συνεχίζει να λειτουργεί στην καλύτερη αποδοτικότητα.
Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή να μιλήσει με πεπειραμένο staff.V.Kitchen μας είναι δεσμευμένη στην παροχή των πελατών τα υψηλά πρότυπα της υπηρεσίας μέσω της επαγγελματικής εμπειρίας βιομηχανίας.

Ομάδα επιχείρησης

Το V.Kitchen είναι σε θέση την πλήρη τακτοποίηση outs, τις εγκαταστάσεις, την ανάθεση, και τις λειτουργικές οδηγίες, στη συντήρηση και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων για την εμπορική κουζίνα σας. Με περισσότερο από 15 έτη εμπειρίας στις εμπορικές υπηρεσίες σχεδίου κουζινών και σχεδίου κουζινών εστιατορίων, καταλαβαίνουμε τις ερωτήσεις για να ζητήσουμε και τους παράγοντες να εξετάσουμε.

Σαν επαγγελματική ομάδα σχεδίου και εγκαταστάσεων που συνδέεται με έναν πεπειραμένο προμηθευτή εξοπλισμού έχουμε μια κατανόηση των κύριων τύπων υπηρεσιών τροφίμων, της δομής των επιλογών και των σχεδίων ροής, ποιος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος, πώς κάθε στοιχείο του εξοπλισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί και η ικανότητά του.

Η χρησιμοποίηση των υπηρεσιών της εμπορικής ομάδας σχεδίου και εγκαταστάσεων κουζινών του εξοπλισμού τομέα εστιάσεως V.Kitchen εξασφαλίζει την περισσότερη ενέργεια αποδοτική και η παραγωγική κουζίνα καθιερώνεται για τη λειτουργία σας.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις εμπορικές υπηρεσίες σχεδίου κουζινών μας, μας ελάτε σε επαφή με σε 18665621206.

Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 5Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 6Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 7Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 8Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 9Κίνα Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited Εταιρικό Προφίλ 10

Guangzhou V.Kitchen Catering Equipment Co., Limited
A6-κτήριο, πάρκο βιομηχανίας, δρόμος No.4th Yongfeng, πόλη Shiji, περιοχή Panyu, Guangzhou, Κίνα
Τηλ.::86-186-6562-1206
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Μορφωματικός μαγειρεύοντας εξοπλισμός προμηθευτής. © 2022 restaurantcookingequipment.com. All Rights Reserved.